❗️❗️Nu tijdelijk geen bromfietsrijlessen ❗️❗️

Bromfietsrijbewijs

Ben jij eindelijk 16 jaar en wil jij jouw bromfietsrijbewijs halen? Schrijf je in bij Rijschool Car Les!

Jouw theoriecertificaat kun je al halen wanneer je 15,5 jaar bent. Vanaf die leeftijd mag je ook beginnen met rijlessen. Als je op tijd begint, kunnen wij ervoor zorgen dat je op jouw 16e verjaardag gaat afrijden.
Ook als je geen 16 jaar meer bent, maar het gemak van een snorfiets of brommer goed kunt gebruiken, biedt onze rijschool een op maat gemaakte pakket voor het bromfietsrijbewijs.

Deze maand tijdelijk voor € 295,-

Hoe werkt het?

Voordat jij 16 jaar bent, kun jij alvast een theorie-examen afleggen zodat je jouw theorie al hebt behaald voordat je 16 wordt. Zodra jij dan eindelijk 16 jaar bent, kun jij een praktijkexamen afleggen. Dit kan al op jouw 16e verjaardag. Door het volgen van een dagcursus kun jij op 1 dag lessen en examen doen. Denk je dat zo’n dag te zwaar is dan kun je de rijlessen altijd verdelen in meerdere dagen. Als je je bij ons aanmeldt regelen we alles voor je. We zorgen ervoor dat jouw theorie- en praktijkexamen geboekt worden en dat jij zo snel mogelijk op een scooter kunt gaan rijden!
Ben je geen 16 meer maar heb je behoefte aan meer mobiliteit zonder auto te willen rijden? Dan is een snorfiets of bromfiets eveneens een uitkomst. Wij kunnen jou helpen met zowel de theorie als de praktijk.